09 September, 2009

Ade Aku Kesah??? (18SX)

Td aku YM2 ngan Oked Sengal.. tibe2 tingat lak kisah kwn aku time skolah dlu..

Minah nie mmg gempak.. klu bercerite dia je nk UP.. sume brg branded.. xnk kalah.. Tiap2 hr aku gi tuisyen pas abis skolah... sblum gi tuisyen kiteorg lepak ar mkn dlu kat Mc'D.. ntah ape yg kwn2 aku ngarut, aku pun xtau.. tibe2 kuar ar citer 18sx... minah nie suke citer world.. konon BRA yg dia pkai sume branded2 & mahal2.. takat BRA 10hengget cm oked dia x pakai.. oked klem yg beliau slese.. tu hak msing2..

Minah nie lak heboh citer yg dia ngah pkai BRA bru brand "TRIUMPH"..aku juga ade koleksi dr brand tersebut.. gile ape nk citer nk citer kt cni??? ciss.. ah, lantak ar..

berbalik citer psl minah nie..

Minah nie citer dia beli kat KLCC,
harganye beratus2.. aku diam kan je..
kwn2 lain dh melopong dgr.
aku sikit pun x heran..
Then aku cabar dia suh tnjuk..
nk gak aku tgk hebat mane la Bra yg dia
BANGGAKAN..
xnk lak tunjuk..

X lame tu, aku ade pasan cm ade 1 tali terkeluar dr bodyshirt dia..
aku knl tali mcm tu.. bkn tali kasut, bukan tali gntung..
TAPI TALI BRA...
aku dh x tahan nk ketawe..
aku usya mmber2 aku yg lain sume dh sengih2..
seb baik sume ppuan..
Terbarai gak la ketawa kiteorg sume..

then aku sound..

"TRIUMPH YG KO BELI NIE SECOND HAND KE??"


cm kimeks jek....
muke mmber trus berubah... wakakakakkakakakaka..


-Note utk pembaca sengal-

Bra = Coli / Baju Dalam

TRIUMPH = brand UP (mahal


11 comments:

[ o k e d ] said...

BABI LU!!!!

SELESA KOT

Mr K said...

Marah benar oket.
well, lepak2 lah kat blog aku kalau free =)

LiYaNa.MaZLaN said...

baba anak harun mmg begitu kak..
cakap x bley blah..
cam bapak dia a.k.a DONALD TRUMP plak kan?
hahaha..

xD

woi, puasa2 wei, dilarang mengumpat!

[ o k e d ] said...

oked laaa

ber_uwang said...

tengok brand apa pakai ari ni... ahaaks

TerubukMasin said...

layakkh gua untuk memberi komen???
gua tknk ckp pe..
ni ppuan pnye cite..cis!!!

BajuKurung said...

oked : lu kumpul duit.. pastu beli TRIUMPH, k..

Mr K : mak gua marah lepak2..

Yana : bkn ngumpat, tp mengingati beliau.. hrp mklum..

ber_uwang : lu apesal? nk pkai gak??

TM : eleh, dh bc diam2 suda.. phm gak lu ek? gua suspek lu ade kne mngena dlm hal nie.. haaaaaaa.....

[ o k e d ] said...

bk: gua tggu dwet 38k gua tu clear..nnt ngn lu pny skali gua blikan

she-G said...

wei...kira sini skali la oked..hahaha...gilak

abang besi said...

yeke oked pkai rm10 punye..hurm...

patut la jiran gua bini pakcik kordi dok tayang dia nya brabuss...dia pkai triumph upenye..oo...hmm...mungkin golok mari....

oked said...

dah2 jangan bayangkan bukan2..entry 18sx btol..

wey bk..asal lu tak cite lu sembur air kt muke member lu tu..mesti lagi tragik cite ni