08 September, 2009

Alahai Dato'....

Td BIGBOSS & CEO cmpany aku masuk ofis.. Ntah ape yg dorg nk bncangkan aku pun xtau.. Hnye kami bertiga dlm ofis.. kompom aku akan kne pggil utk amend2 sume proposal or paperwork. Xpe, demi keje aku lakukan jua.. huhu.. Nie ar nsib if handle sorg2 tnpa assistant..

Agak lame mereka berbincang.. Aku wat kje aku.. lbih kurang 1 jam lbih skit, dorg kuar dr bilik mesyuarat.. "dh nk blik agaknye" hati kecilku mula berbicara.. (perkh!! giler kental ayat aku).

CEO : tgk muke kamu bru sye teringat ssuatu

(dan2 tu la, nk teringat...)

Aku : ha? nape Dato'

CEO : hr tu gi paris, sye ade beli PEN & STICKER kete utk kamu..

STICKER?????? Wahhhhhhhh!!!!!!!!! Sukenye akuuuuuuuuu...

Aku pun smbut pemberian CEO aku ngan hati yg berbunga2... Wah.. Sticker.. Aku mmg pntang Sticker2 nie.. kat kete dh pnuh Sticker LIVERPOOL.. ish.. CEO aku nie mmg tau aku minat team mane.. tp pe kaitan Paris ngan Liverpool kesygn aku???? Aku semakin sangsi...

Aku trus usya STICKER tersebut.....





WTF????????????? Ape yg lain bebenor LOGO STICKER nie???

Pe JADAHnye sticker "FRANCE"??? Hoishhhhhhhhh!!!!!!!!!! leh lak dia bg aku sticker team yg dia minat!!!!!! Sabor je la...

note utk aku : terima dgn redha & ikhlas dugaan2 & pemberian dia bulan mulia ini..


-SEKIAN-

15 comments:

TerubukMasin said...

tkpe la..
nanti gua belikn lu ekk..
bnyk kt pasar2 mlm..
sticker2 cm tu mmg bnyk jual pasar mlm..
lain la cm sticker setan gondolkn..
tk jumpe pn kt kwsan2 cm tu...


*CEO lu tu umo brpe?g paris bli sticker je utk lu...kedekut!!!

ber_uwang said...

tak maw bagi aku....

BajuKurung said...

TMgondol : CEO gua umo dh 59.. gua jmpe sepah2 je sticker SETAN GONDOL.. Gua nk kutip kasi lu pun gua geli nk pgang.. xyah ssh belikan, gua dh ade byk.. CEO GUA ADE BELIKAN PEN UTK GUA LA.. itu sudah memadai.. huh.. lu jeles, kan??

ber_uwang : gua bkn xnak bg.. nnti bile Dato' tumpang kete gua, dia tgk sticker yg dia bg tu xde, nnti dia kecik ati.. gua nk tepek kat bhgn enjin..

[ o k e d ] said...

gua nk mrajuk..gua tak dapat serunding tu

BajuKurung said...

Oked : lu dh slh blog.. blog gua x jual serunding.. Ikan Masin pun gua x jual.. HARAP MAKLUM..

[ o k e d ] said...

mak gua ade je jual serunding tu..tp gua saje je nk mintak sbb gua nk rase gak kasih sayang tu

TerubukMasin said...

BK>
gua rasa 2 pen kedai buku ah chong la..
tu yg membuatkn gua tk jelez..

**lu jgn pepandai nk bg gelaran gondol kt blakang nama gua arrr...mrh sheik kang..seolah2 tu dh cm nama dia..nsib baek tkde bin tu...cis!!!!

abang besi said...

ele,org dh bg tu amik jela...cis sungguh.

BajuKurung said...

oked : gua ug kurang ksih sye, bkn lu.. uhuk2..

TM : x ksh la kdai mne pun, aslkan lu xde pen cm tu.. tu ayat2 SETAN GONDOL JELES.. lu pe hal x puas ati ngan gua lg? lu nk gua create name lu siap BIN lg ke? atau lu nk BINTI??? ade gua kisah ngan sheik lu? ye la... org tu ade SITI..

abg besi : aku amik laa.. nk aku tepek kt dahi ko ke?

she-G said...

BK : ale2..asek2 majuk name siti naik...sian la dier wes...seb baik posa..lau tak lekat tulang fillet o fish..wahahaha..sengal
oked : nape lak kurang kasih sayang?ooo..kena marah mak ek?alelele sayang...
oked lagi : sape adib naufal tu heh?
lagi2 oked: nape emo ngat skrg neh?cuti ek?makan coklat bagussssss

she-G said...

oked gak lagi : oked..nak srunding ek?elelelele...yer la...yer la...tp dah tak balik kltan dah wat time ni..srnding y BK tuh dimasak oleh mak mentua dgn kasih sayang..so lau nak srnding kasih sayang tu...tunggu ek?lepas raya leh...hahahaha

she-G said...

pembetulan : srunding tu mak mntua ku masak untuk daku dgn penuh kasih sayang dan dikongsi kepada BK juga oleh daku dgn kasih sayang...bukan mak mentua yang tersayang BK. kam salah anggap kam jatuh lak market BK (pinjam ayat)

she-G said...

ni blog sape sebenarnyer ek?wahahaha

BajuKurung said...

BLOK GUA !!! HARAP MAKLUM!!!

she-G said...

ooooo...gua rupanya....GUA MUSANG? GUA MULU? GUA TEMPURUNG? gua mane tu..wakakakakaka