01 September, 2009

Pagi Yg Sengal..

Aku dpt 1 pggilan pg nie..

'LADYBOSS' - name yg tertera kt skrin hp murah aku..

"Kin, kamu tlg pg bank jap, bank in cheque atas meja sye, URGENT tau, then slip tu kamu kne fax kan pg nie jugak". Arahan dr ladyboss aku.

Aku nie mmg alert klu bab2 URGENT nie.. xleh dgr.. klu dgr je, genetik rajin aku trus dtg scara spontan.. trus aku gi blik bos aku, amik cheque atas meja dia & bergegas segera pg bank kat presint 2.. Kelajuan kete aku hnye org2 yg pnh naik kete ngan aku je tau.. xleh aku nyatakan kt sni..

Fuhh!! seb baik x ramai org.. ngan konfiden aku msuk kt dlm bank (name bank terpkse dirahsiakan). Trus aku menuju ke mesin "CHEQUE DEPOSIT". Aku dh berdiri tul2 kt mesin tu.. Dgn bgganye aku menjalankan tggungjwb yg dipikul utk m'Bank' In kan cheque yg urgent..

Tgh drive td aku rse cm x sdap ati je nk pg bank.. xtau nape.. tibe2 seram sjuk je nk bank in kan cheque nie.. Aku check ape yg x kne pd cheque nie, aku dh NAMPAK dh!!! Iye, SGGUH JELAS!!!

DAMNNN!!!!!!!!!!! nape aku leh x pasan yg cheque nie bos aku LOM SIGN??? Seb baik aku x bank in lg... Aku terpkse patah blik menapak gi kat parking BAPAK JAUH & pg umah ladyboss aku..

** nie sume gara2 TM yg komen kt post aku smlm...(lu la punye psl.. gua dh angau.. cis!!)

7 comments:

oked said...

:) semoga lu bahagia

BajuKurung said...

oit2... ape mksud lu oked.. gua x brape phm..

Anonymous said...

ekin...bilalh agaknya nak berubah. Careless tul...hahahaha. Dari zaman sekolah pun camtu

BajuKurung said...

uikss.. sape lak yg komen nie? kt skolah aku x careless laa.. aku berdisplin..

she-G said...

sekola budak dajah nam...wah wah...windu sama kamoooo smua...

BajuKurung said...

she-G : lame x nmpak??? lupe jalan pulang ke?? ahaks..

abang besi said...

ooo..lu kena tungau ye...pdn muka.lain kali klu jd cmtu,lu sign la sendirik.boss lu tk mrh punyaaaa....duit myk claim tk?pegi ulang alik mau cas dabel....hehhe....