30 December, 2009

Performance Appraisal..

Wow !!
Gua dpt 3.95 !

Brape riban la gj gua naik...
Gua nk wat list utk shopping Tahun 2010..

p/s : mak gua kate, x slh berangan2 gaji besar..

11 comments:

[ o k e d ] said...

wow gua bakal2 merasa gaji seseorang sebentar lagi..best2..gua tunggu lu amek gua k..ah tak sabarnya saya

~0~ said...

wowwwwwwwwwwwwwwwwww....

BajuKurung said...

oked : gaji bulan 12 dh abis.. KPi tu utk thun depan.. tlg jgn berangan lebih2.. perbelanjaan mlm nie adalah dibwah tggungan sndiri.. sekian!

~0~ : ape mknenye tu?

[ o k e d ] said...

beg duit kat umah..ayan g keje..tadi die bagi gua 10ringgit untuk belanja sekolah..haha

BajuKurung said...

oked : ckp kat dia, skrg kantin skolah jual western, takat 10 hengget leh mnum air je..

Loyer Lelaki said...

aku ada bawa balik kulit gajah laut baka afrika, ko blhe jahit>?

abe long said...

apo tuh?

BajuKurung said...

loyer : bkn takat kulit gajah tu gua leh jahit, ngan kulit lu pun gua leh jahit then cantumkan ngan kulit gajah tu.. nk??

abe : lu dh besar nnti lu tau.. haha..

[ o k e d ] said...

abe long nnt akan belajar kalo ade amek subjek human resource

Anonymous said...

nak anugerah DEKAN tu.. hahahaha...

- LiYaNa.mazLaN -

p/s : org ngah cuti sem ni, bile nak DATING bersama2? hahahaha..

she-G said...

wehh..tahniah....tu la kalu kerja dengan ikhlas hati..(ayat abah untuk ma pinjam guna)

p/s:seb baik la gov tak buat cam private...kalo dapat tinggi skt dapt duit...nayeeeee....