27 January, 2010

Nyampah Dow..

Sumpah gua nyampah ngan kaum mcm nie..

001 Selamber duk lepak skali kt table gua & mmber gua..
(pdhal x knl pun gua & mmber gua)
002 Wat2 muke x bersalah knon salah table..
(time nie kcik bsr kcik bsr je gua usya mamat2 nie)
003 Ajuk2 gua & mmber gua yg sdg pgang HP
004 Menyampuk ntah ape2 time gua tgh on phone..
005 Order kt mamak mintak bukan2..
-roti canai Gardenia
-milo ais suam2

006 mempersenda2kan waiter...

Lu org ingat lu org cool sgt ke wat cm tu??
Mcm gampang perangai..
Knon nk jd perhatian la ek?
Ish.. skali lg gua jmpe org2 mcm nie..
Gua terbalikkan meja lu org..
Gua garang!!

7 comments:

aBoi said...

haha...lepuk aje..

redNing said...

paling kurang pon lu siram je ngan milo ais suam die tu

she-G said...

ai syak kan yu...dey nak ngorat yuu la yuuu...style baru..nak up kan diri...

eh..laki ke pompuan yuuu prangai gitu???

BajuKurung said...

aboi : gua jnis akan bersabar dlu... ik ik ik

red : tu la psl.. seb baik gua blah time air milo ais suam dia lom smpai, klu x mmg dia blik dlm kebasahan ar..

she-G said...

yu tak balas pun komen aii..kecik hati ai yang besar godang gajah ni..huuuu....

she-G said...

hoh...gedik lak pompuan ni...hesh...tlg laaa

BajuKurung said...

she-G : gua dh sign out la smlm.. hikhik.. mamat2 tu of coz la lelaki.. xtau la ngorat jenis ape mcm tu.. huhuhu..