14 March, 2010

Ulang Tayang..

Lu org pnh jmpe x kawan2 yg suke ulang2 citer??
Klu ssuatu perkara tu buat dia teruja,
Asyik la duk citer smpai lu org leh hafal dialog dia..


Siyes rse nk sepak2!!!


p/s : gua nk sound "hebat la lu nie, ulang citer tnpa diminta"

9 comments:

Anonymous said...

wei.. jum lepak sana
hahahah
kantoi

abe long said...

aik...
aku komen gune anonymose? ces

BajuKurung said...

abe : wakaka.. hampeh.. aku bru je join. pastu puah doh..

[ o k e d ] said...

selalu jumpa, dah sentiasa jumpa (dulu)

redNing said...

sepak je..jgn malu2

she-G said...

pe kata..sebaik je si dia tu buka mulut nak cite..yu cite dulu cite tu dgn style yang lebey over dari die dgn spnuh semangat tnpa bagi can die mencelah..buat 2 3 kali...diam la...

Ju@Lucky^Mummy said...

Ada2.. akhirnya sebab aku bengang sgt ngan dia aku sound tepat je "eh.. bukan ke itu ko dah cerita kat aku"

BajuKurung said...

Oked : gua pun slalu.. sekarang pun ade gak..

red : jaga lu..

she-G : great idea.. nnti gua try..

kak ju : hahaha.. lu sound cm tu ek? gempak la..

she-G said...

haah BK..saoun tepet pun bagus gak

lau tak wat cam ide ai tu la..pernah wat..dan jadi..tp lau tak paham2...soun je..

kite kan 1 malaysia..eh eh..ape kes lak