02 June, 2010

Perlu @ Tidak?

Mmg org kate, yg berlalu biar berlalu...
Gua pun dh lupekan ksh gua & dia..
Tp yg gua heran..
Apesal la baik bebenor awek bru dia tu nk add FB gua??

Hish!!
Lu org rse gua ptut approve or ignored??


p/s : Pic profile yg xleh blah tu.. huhu..

7 comments:

Akmar Anuar said...

takyah add dia! bahaya!

ieja_abu said...

ignore please.who the hell is she,btw.it's not that u want to know her updates pon kan.so tak pyh add.

BajuKurung said...

wow!!

akmar : baik!!

ieja : yes gurl, i will!!

Akmar Anuar said...

ini based on pengalaman dari kawan2..
kalo kau add, ppuan tu attack kau nanti..
haa tak sudah2 bawa malapetaka lak..haishhh...

she-G said...

ale...talam bermuka dulang tu...mane ade org buat bnda saje2 BK...plak lau dah name gelpren baru??sure die salu tny hal yu kat ex yu tu..dan ex yu jenis tak komen ngat pasal yu..tu die nak kenal gak..ape best sangat la yu ni yuu...eh..dah la..penin aiii

aishah_conteng_je said...

approve je.

kita kan kuat

BajuKurung said...

Akmar : iye ke? hurmm.. gua pun pk bnde yg same..

she-G : ai kan comel.. yu nie.. suke menafikan kecomelan ai.. yup, sdgkan ex ai pun ai x approve, ini kan pula PPUAN tu.. ahaks..


aishah : mmg kuat.. tp bile difikirkan balik.. X APPROVE nie mmg utk kebaikan kedua2 belah pihak..