23 August, 2009

Aku & Berbuke Pose...

Wew~ cm bese, aku mmg excited bab2 nie.. mak aku slalu mrh cz aku suke lengah2kan masak.. pdhal dh pkul 6lbih... lek la mak.. awl lg kot.. cm xtau lak anak mak nie mmg terror bab cmpak2 bhn2 lam mskan.. kjap je msk nie.. huhu.. bhn2 dh ready, tggl nak tumis je.. bkn ssh.. lek ar mak..

aku wat xtau je mak aku bebel2.. hehe.. best gak dgr mak aku bebel.. tp kate dh xnak bebel klu bulan pose.. mak break pomis ek.. haa.. org tau nape mk break pomisss.. ahaks.. xpe mak, org phm.. hehehe.. ske aku sakat mak.. huhuhu..

hurmm... gi bazar td, mcm2 beli.. mak bising, bli byk2.. pdhal dia pun mkn gak.. bebel lg.. siap je hdang2, aku dh ready2 duk kt meja mkn.. nk tggu azan.. huh! lg 20minit.. awl kan? bese ar, semangat tu penting.. haaaa.. dh nk dekat dh.. aku ngan smangat laung2 pggil ayah aku.. sopan kan? ayah aku suke aku laung2 pggil dia.. then dia dtg dkat kat aku dia kate "elok sgt la tu" haa.. itu tndenye ayah aku suke aku pggil dia cm tu.. weeeeeeeeee.... hikhikhik..

Azan berkumandang... selesai ayah bc doa, aku pun ngan berselera menikmati juadah2 yg aku msk & beli kt bazar, aku terdgr spt ade 1 suare yg mmbuat tinge aku bingit mendengarnye..

"Org tu makan bersgguh2.." aku knl sore tu.. iye.. itu sore mak aku..

ayah aku jeling tajam kt aku.. dan aku? mmbalas jelingan ayah ngan TERSENGIH2 .. hikhikhik..

note utk ayah : hope ayah paham.. hikhikhik..

note utk mak : ala.. mak pun same.. huhuhu..

6 comments:

[ o k e d ] said...

gua malas r nk jd yg 1st je..tp gua ttp gak nk kne komen skg..huh..lu mmg kuat lantak..pastu nk klem lu lg up ngn gua..gua kowt plg up antare kite b3..huh..gua buka ade org blnje~~ bahagie je~~..raye ngn pakwe baru la nmpaknye..kah3..

p/s: gua mmg cantek dr lu

BajuKurung said...

oked : gua tau lu mmg suke klu bab2 meng'Up'kan diri.. xpe.. bulan pose nie, gua lbih kpd Down To Earth..ape mksud lu? lu pun dh join gua ngan aisyah ke?

p/s : lu mmg cntik, tp gua COMEL..

TerubukMasin said...

ceh..cm gua tk tau yg lu tu tk pose..
bwt2 pose kunun..
lu nangku ke tk??

BajuKurung said...

Terubuk : sampai skrg gua msih tercari2 ape mksud "NANGKU"

TerubukMasin said...

kahkah..gua slh taip pon lu komen blik ekk..
ok..gua btolkn..
ngaku a.k.a mengaku..
sorry ekk..hahaha..

lu ni cm ckgu la..
slh sket je gua..
lu pekene blik..kahkah..

BajuKurung said...

wakakaka.. gua mls je.. seb baik lu cpt sdar.. ahaks..