21 August, 2009

Kwn2, Nie Wish Aku....

Weh, kengkawan! aku nk wish seperti pic diatas.. pnt aku donlod.. khas utk korg.. huhu..

Uhuks2... aku rindukan perkara2 spt dibwh :-

1) Bancuh Susu Nespray utk Sahur.... (aku mnum susu je klu sahur.. cz x lalu nk mkn)

2) Bc Quran pas bershur (klu bkn bln pose, aku bgn solat subuh je.. hehehe... Bc Quran ps solat
mghrib)

3) Nk duk dendiam... (sbb klu bulan pose, aku xleh duk diam2.. huhu.. )

4) Nk pg Bazar (pling aku ske.. cz nk cr murtabak peberet)

5) Ayah kjutkan bgn sahur (aku pling liat.. klu dh kwin nnti len citer ar..)

6) Bebelan mak aku (cz mak aku akan mengurangkan aktiviti BEBEL dia klu time pose)

7) Nk Bebel2 adik aku (cz aku kompom polo style mak aku)

8) Aktiviti2 Haram Aku (aku ske tdo siang.. huhu.. ske race kete & cucuk2 blakang kete org)

9) Tunjuk Skill Memasak (time pose nie, aku lbih rjin ke dpur berbnding bkn bulan pose)

dan yang terakhir......

10) Aku rindu "Arwah BF" aku... huhu.. Rindu sgt2 (Sye x pnh lupekan kamu, Fakhri)

8 comments:

she-G said...

selamat menyambut RAMADHAN untuk kamu jugak..lepas ni tak sengal2 dah la ye?

[ o k e d ] said...

gua da stop santau pon..pasni bole la beli tudung ngn gua..nk blaja pki tudung yg style2 mcm gua pon bole..gua aja kat ym je nnt..hahaha..pnt gua tgu sheG komen..skg br gua komen..huh

notakaki:beli tudung tak perlu nk amek nombo dlu..hahaha

MIMI ZUZU @ M1N4M1 said...

selamat berpuasa

gjiesalim said...

salam ramadhan tuk lu jgk...

aishah_conteng_je said...

jangan nak tipu kata kamu ada skill memasak..daku tidak percaya~

she-G said...

bagik can ke?mekasih ler oked..jasamu ku kenang...

TerubukMasin said...

"Arwah BF"????...
gua rsa btol le lu tk pndi memasak..

BajuKurung said...

mimi zuzu : thx.. wlupun lom start pose lg.. hehehe..

aisyah : uiks.. x baik ooo kamu.. huhuhu..

TerubukMasin : a'ah, arwah bf.. suke2 lu je klem gua x pndai masak.. lu tnye la arwah & ex bf gua.. huh!!