21 August, 2009

Apekah???

Nie still lg ksh psl mlm td.. aku xtau la, mcm2 aku dpt tgk gelagat org2 kt alamanda nie.. weh korg, korang tau x "INNER" atau lebih dikenali "BAJU YG DIPAKAI BELAH DALAM IF MEMAKAI BAJU YANG JARANG DILUAR".. huh, abis terabur ayat aku.. ah, lantak ar.. aslkan korang2 phm.. x phm, leh gi tnye kt mane2 kedai pakai wnita kt mane2 kedai berhampiran anda.. kompom dorg akan tnjukkan yg mane 1.. aku nk tnjukkan,hp cggih aku xde kemera..

Alaaa.. korg tau kan?? baju tu kan nipis.. (org ppuan tau ar).. then, baju tu pun dipakai utk mggantikan "lining".. ape yg aku nmpak smlm, baju "INNER tu dipakai cm baju biase.. hnye baju "INNER" itu smate2.. weh korang! bygkan la.. sorg ppuan pakai cm tu then pkai tudung.. inner tu lak kaler coklat.. aku xleh blah tgk.. seb baik, aku stil leh kwl psaan aku time tu... huhuhu..

WTF???????? APEKAHHHHHHHHH sume nie?????????

Ape yg aku ksalkan kt sni, ramai yg still xtau adab & cara pemakaian.. aku ngaku ar smetime aku de gak pkai agak seksi.. tp agak2 ar, xde la smpai aku nk dress up cm tu.. aku x heran la ppuan tu nk seksi cmmane.. tp kan itu "INNER".. Aduyaiiiiiiiii.. aku kompom bdk tu bru nk UP, cz cara minah tu ckp pun ade sleng2 ...... (senset)Kang ade yg kcik ati.. tp, btul la.. kot ye pun kjutan budaya, agak2 la adik oi.. itu INNER..

So, pd sesape yg ade "INNER" hope korg tau la ye ape fungsinye.. agak2 dh xde bju nk pkai gi jenjalan, jgn la men sebat baju ape pun.. Klu anda terserempak ngan aku, korg jgn marah if aku gelakkan korang.. Wakakakakaka.. (jahat aku kali nie)

Moral Of The Story : Nak pakai cm ppuan tu, boleh... tp, jgn smpai teserempak ngan
aku.... muahahahahahahahahahhahahahahah...

8 comments:

she-G said...

bek bogel je...tak tlg nasihatkan pompuan tu ke

[ o k e d ] said...

inner?rm20 je kat kdi gua kale dark brown..putey ngn black..nk material ape?yg material bagus2 punye gua up sampai 50 ingget r..

p/s:gua tak pki inner2 ni..mak gua blikan mng stiap 1 warna..kan same tu baju mng ngn inner..bole wat pki luar dan dalam..sekian..

MIMI ZUZU @ M1N4M1 said...

jab aku kompius..inner tu berlengan ke tak?

BajuKurung said...

she-G : Nk nasihat ape? dia pnye borak ngan kengkawan dia cm halilintar.. x smpat nk nasihat... ingatkan nk tpok je dahi dia.. tp x smpai ati..

oked: mahal la inner lu..

Mimi Zuzu : Minah tu pakai tudung, harap mklum.. so, scra otomatik, inner yg dia pkai tu, berlengan.. hehehe..

aishah_conteng_je said...

oked..mng tu tebal la nak jd inner..panas kan?
bk...kalau kamu dgn aishah mesti kite jd kuat ngutuk orang~

niza dan niza. said...

bk, mukin baju yg utk luar tu dia tetinggal kot dlm bas.

[ o k e d ] said...

mng tshirt murah je kot..lgpon tak tebal..kalo gua pki tshirt je..msti kne pki spageti kt dlm..kalo x nmpk r body..

BajuKurung said...

aisyah : hakhakhak.. x baik wooo.. mak sye marah.

niza : gua pun suspek cmtu gak.. hehehe

oked : kecoh la lu..