19 August, 2009

::Emo Lagi ::

"nape kak, dia buat ape kt akak lg?? gile ke dia tu? skit jiwe ke? aduyai.."

-dia xlayak dpt cinta dr aku, xlayak dicintai oleh sape2-

"nape dear, nape ngan u?"

-he makes me hurt again, fiq-

"sbr ye.. kite akan dpt yg slh dlu bru yg btul.. akak snyap dlu ngan dia, lantakkan dia 2. Ramai lg lelaki yg luar sane yg nk kwn ngan akak"

-akak nk diam selame2nye-

"u x slh ape2 ok, u baik.. and i tau u akan jumpe laki yg baik jugak"

-no fiq, i really hate this... i cant help myself... i hate man at this time... nite, fiq-

"Dia tu x gune, kak.. sbr k...."
(yana say goodnite kt last sms - terharu aku)

-mmg pun, yana..thx yana, gud nite-

*************************************************************************************
"nape nie? u dh nk tdo ek? ok sweet dream, xmo sdih2,k.."

-not yet, i juz xnak bnci kat u, fiq....-

"i x ksh u nk bnci i if thats can make u feel better, i jz nk u hepi"

-i bukan mcm tu fiq, menghukum u hnye krn i benci kaum yg i pnh syg.. x adil pd u.."

"ramai org syg u, and u know thats, right?.. u tgh wat ape nie?"

-crying-

"hurmm... why?? wat can i do for u to make u stop crying??"

-live me alone without reply this msg"

THANKS, Tawfiq

22 comments:

[ o k e d ] said...

slamat lu ade gua tuk mnceriakan hari2 lu..kalo tade gua..sape la nk komen post lu ni sume kan..lu jgn namges2 lg ea..aloh2..lu pny ym smalam tak abes cite ag..huh gua terase mcm pnjg plak komen gua..

she-G said...

hahaha...tulun sukung oked

BajuKurung said...

she-G : lu tlg gua komen dlu dr oked, blh? nnti gua kasi elaun..

oked : ye ar, lu la kwn blog gua yg pling gua kagumi.. ssgt kagum..

oked said...

lu tak pasan ea namgis2 gua tu?nmpk sgt lu tgh emo

BajuKurung said...

oked : ye ar beb, gua x pasan.. ish.. terbukti gua emo.. mkin merbahaye pnyakit gua nie.. gua kne pg dptkan rawatan..

oked said...

huh..penat gua sengaje typo..lu da kritikal laaa

BajuKurung said...

gua pun suspek cm tu gak.. kali nie gua ngaku gua emo..

Anonymous said...

-the bulu's geng-

ekin lelaki ni ada 3 jenis..

1. Lelaki berguna
2. Lelaki tak guna
3. Jantan x boleh pakai

ko pikir laa...aku dah bgtau ko...tp ko still bukak gate hati ko..sayang tu agak2 laa...meh sini aku gigit bibir ko ubat luka hati ko...

p/s: apa kena mengena bibir ngan hati...aku je yg tau...

[ o k e d ] said...

bulu:mcm nk cemolot je..

bk:lu ni..hesy..penat gua wat tarian bogel dpn lu smalam..tak hepi gak ke?hahahaha...stetment sial je

BajuKurung said...

bulu : ko nie, kat ym ko taip lain,kt post aku ko taip lain.. mencik la..

oked : mane ade.. webcam gua rosak.. elok gak rosak.. klu x kompom gua MC hr nie..

Anonymous said...

-the bulu's geng-


ekin: Aper lak aku tulis lain..nampak je lain...read between the line..bukan read at double line..

oked: aku cemolot x gigit bibir...heheh

BajuKurung said...

wakakakka..

bulu : read between the line?? siap ko.. aku banned ko kt ym aku nnti..

[ o k e d ] said...

mcm knl je sentnce read between the 3 line tu..
tu jack black ckp kat school of rock kan?

she-G said...

BK...leh ke celen si oked neh?kam muntah darah kang..nak + lg satuk jenis laki..laki yang dah diguna2..neh jenis yang leh wat lauk...wahahaha...aduh..maap jahil n batil

she-G said...

udah la sudey2..kata nak jadik adik ipo...yang mane satu berkenan...pilih2..merah ada hijau ada...penuh ka..sparuh ka...kakakaka

[ o k e d ] said...

tawfiq!!hope u read this!!u are awesome!!!

hahahaha..cm bodo je gua..

niza dan niza. said...

bk, ke u nk taufiq lain?
i ada byk kwn fiq fiq ni.
xpon, u amek je fiq made in malaysia tu.hahaa

BajuKurung said...

she-G : oked nie bukan lawan.. dia x ckup umo..

niza : tawfiq nie kwn baik.. baik sgt..

aishah_conteng_je said...

sebenarnye aishah slow sket nak paham citer orang~

she-G said...

tak cukup umo g ke?anak ABU g ker?hmm...

she-G said...

tak leh lawan budak ABU..kam mak die marah..tak nak la lawan mak2 neh..kan kate durhaka

Anonymous said...

-LiYanA.MazLan-
a.k.a yana
hahaha..

adehh kak ekin, xmo la masukkan ayat msg org dalam ni, malu r... huhuhu... time kak ekin msg tu, org ngn wat keje skolah (skolah ke aku skrg?), susah plak tu, tu jadi cam emo semcm tu kalo membalas msg kamu.. huhuhu..