20 August, 2009

Masihkah Ko Ingat????

Di suatu petang.. sedang menunggu mak aku blik dr kje, aku, kakak & abg aku lepak ar kami 3bradik bergurau senda kt ruang tamu.. kiteorg mmg rapat time kcik2 dlu.. abg aku la ktua nye klu nk men pape. ade je idea dia.. hr tu aku x brape sihat.. so, aku agak lemah sket.. aku lepak je kt kusi smbil tgk tv.. nyampah tgk kerenah abg & kakak aku yg pntang jmpe.. kompom cm anjing & kucing.. abg aku nie mmg suke sakat kakak aku.. cz kakak aku nie lembik.. x mcm aku, comel, dan bergaye..

Sedang aku asyik melayan citer kt TV (cenel ape ntah aku x ingat), tibe2 aku terdgr kakak aku btuk2 tersedak2 smbil nangis2.. aku t'kjut la.. aku usya kakak aku.. muke dia dh merah2... aku tgk abg aku lak, dia leh ketawe cm kimeks tgk kakak aku batuk tersedak2.. aku mkin panik.. aku tnye ar soklan skor A "nape weh?" (giler sopan aku nie kan?)

Dan.. smbil teresak2 nangis kakak aku jwb....

"abg KENTUT kat kusyen, pastu tekup kt muke aku..busuk..."

aku usya pns je kt abg aku.. hish! ngenangkan ko abg je.. klu x, mmg kt muke ko gak aku blas serangan... aku hnye mmpu gelengkn pale je.. sian ko, nur..

20 comments:

she-G said...

BajuKUrung...komesen komesen..hahaha

she-G said...

igtkan pameli sy jer men bnad buduh tuh.. rupernyer ade gak pameli len..sah sah sengal...wahahaha

she-G said...

kena vote masuk olimpik neh..kentut plg busuk guna bantal..sape leh wat pengadil pingsan dapat mas..wahahaha

BajuKurung said...

wakakakaka...

she-G : Hujung thn klem, k... pameli kamu pun de cm nie gak ek? cm plan jek.. kompom pengadil tu akan hilang ingatan kekal..

aishah_conteng_je said...

comel dan bergaya~

oked said...

bk:she-g typo lu tak keco pon kan..pnt gua tafsir bnad tu ap..
gua mls je nk komen jd 1st..kul 3 pg lg gua da bace menatang ni..gua tanak r dilabel obses kat lu..da r lu yg say gudnite kat gua smalam..siap ckp i love u oked..hahaha

she-G said...

tau doh..oked bagik can tuh dapat komen 1st..lau tak..kentut la..hahaha...okes, BK kira masuk buku 555 la neh..hjg taun skali bonus tau..(taip sambil mate kua $$$)

she-G said...

aisyah..ape y comel dan ape yang bergaya?kentut tu ker?hahahaha...

oked said...

oked laaa..bkn okes

BajuKurung said...

aisyah : sume org tau sye COMEL.. ahaks..

oked : gua ckp I LOVE U tu kt bebe lu.. pasan!
OKES tu mknenye OKEY la dodol.. PASAN
LAGIK! she-G typo gua still phm, tp klu
lu yg typo, gua xphm.. wakakakaka!!!

she-G : pasnie pstikan kamu je yg 1st, k.. jgn jgn kate bonus, deepavali nnti pun kamu layak dpt duit raye.

MIMI ZUZU @ M1N4M1 said...

agak hampeh jugak abang ko kan

she-G said...

tenkiu tenkiu BK paham...wahaha...wes, kata die anak ABU..takkan tak paham kot..

oked said...

lu tatawu btape merajuknye bebe gua..huh!!jum mkn mcD!!bg gua no tepon kalo nk publisiti murahan

she-G said...

plus bonus depavali ka?amma...tanneysudey..

BajuKurung said...

mimi zuzu : sgguh comel name kamu.. mcm name hamster kite dlu.. ZUZU.. ahaks..

she-G : kite terpkse wat2 phm, cz nnti kamu tlis psl kite kt blog kamu.. mcm si oked.. dia suke jtuhkan market kite. bonus time deepavali dijgkakan lbih up.. wakakakaka

oked : gua pduli ape bebe lu mjok.. ade gua kesah?? xmo mkn mc'd, mak ga marah..

she-G said...

tak kesah la tuh...woit,hambe bukan jenis g2 la.tak men buruk2 dalam blog..main depan2 la baru alam perwira...wahahaha..cam baget brani jer

BajuKurung said...

she-G : kite sakat kamu.. xmo kcik ati... meh pelok2 kite.. demo ore kalate ko?? kawe sero demo mace ore kelate jah.. x pom, ore ganu.. ahaks..

she-G said...

wahahaha...saya ni pahangrain..temerloh yang DURHAKA..hahaha...incik H tuh klantan..so tak leh lari kena makan budu..tu bau2 tuh..wahaha

she-G said...

ler BK...lex lex la..kite okeh la(oked gn slp paham key?)sblm saya mengenali blog ni, hidup saya murung dan bosan, slps kenal blog dan kawan2 blog saya lebih ceria...terima kasih Malaysia(skema ayam jer...) by d way..suka blog kamu..wat jadik daku gilak gelak sorang2

BajuKurung said...

she-G : kite x pnh terharu, tp sjak kamu asyik ko men kt page kite, kite asyik terharu je.. ahaks.. (ayat nk suh pomot blog) wakakka..