08 August, 2009

Sukan Berbasikal + Roti Naan = ?

Td perut aku lapar gile.. serbe x kne aku dibuatnye.. aku amik hp, kol Topek suh teman aku gi mkn.. aku xleh gi mkn sorg2 kompom owner kedai tu xnak amik duit aku bile aku nk byr nnti.. tu yg mls gi mkn sorg2..

"Ne, Roti Kosong 1 ngan milo ais" tu je aku order...

dpt je mkn aku, aku trus santap ngan sopannye.. abis je mknan.. mate aku meliar tgk org.. mklum la aku nie jakun sket.. tau la Putrajaya nie, daerah Zombie.. bile aku tgk rmai org kt mapley nie, aku pun heran la..

Perkh!!! ade geng2 sukan berbasikal la.. fuiyooo... bgus dorg nie.. aktiviti yg sht.. x lame tu, aku tgk sorg2 masuk kt mapley tmpat aku mkn. oooo.. mgkin dorg haus.. pnt dowww kayuh beskal..

x lame kmudian.. aku ngan kwn aku nk blah dh & trus je gi kaunter byr.. dah tentu la aku lalu kt meja geng berbasikal td.. Aku nampakkkkk....

kat meja geng2 sukan berbasikal td.....

Ade ROTI NAAN, ROTI CANAI, MEE GORENG MAMAK, ROTI TLUR, MILO AIS, TEH TARIK & kwsn2 yg sewaktu dgnnye...

note utk aku sndiri :- Len kali xyah eksesais.. cz dh tntu akan mkn cm dorg gak.. ahaks..

6 comments:

[ o k e d ] said...

daerah zombie?lu zombie r?

BajuKurung said...

errrr.. gua x brape zombie cz gua reti gak nk kuar dr kwsan nie.. kire gua terselamat la..

jojierox said...

keen,kalo aku,aku tgk sur fit dorg tu..bapak klaka! wakkakakakakakak!

BajuKurung said...

aku nk tgk, tp xde geng.. wakakaka

Anonymous said...

-the bulu's geng-

Bak kata pepatah "Sambil menyelam buang air"

BajuKurung said...

wakakakaka.. aku lepuk ko kang..