09 August, 2009

Kecewa Lagik..




Hurmmm.. Mak ayah aku pun x pnh maki2 aku cm nie.. lom lg kwin... klu dh kwin ngan dia, xtau la pe jd kat aku..

Si Dia : Aku xnak ade awek cm ko! ko ingat ko tu dh bgus sgt! aku nk jg ko, ko buat sial ngan aku.. mcm pu***** ar ko kan!!

Aku : -diam je smbil terkebil2 dgr sore dia kt hp memaki2 aku-

Si Dia : -maki & maki aku tnpa henti-

Aku x pnh diperlakukan mcm tu oleh sape2 sblum nie.. even dr kwn2 skalipun.. hurmm.. nk tau ape pncenye? hnye 1... AKU KUAR GI MKN NGAN HOUSEMATE AKU & PG KENDURI KWIN X BGTAU DIA.. Dan juga kebengangan yg terbawa2 dia nk memiliki ssuatu yg dia lum ade hak utk miliki..Salah kah aku? bak kate kwn luca BABA tul Anak Harun Sekor nie.. huh..

13 comments:

gjiEsaLim said...

gua penah kena gak mcm ni..
tp lu kene pandai control ar..
mase die ngah maki,lu istigfar kuat2..

[ o k e d ] said...

huh!!!perangai mcm anjang!!!ank harun tul!!!bia jantan lu kne dmm baba!!!!

aishah_conteng_je said...

baju kurung..
kamu sihat?

kadang2...lambat untuk kita sedar yang dia tidak berbaloi..
dan rasa perit itu indah..
jangan lah berlama-lama menyeksa diri kalau mampu keluar dari yang menyakitkan ye..

-cakap untuk diri sendiri tu-

p/s:kalau aishah yg kena maki,hujan dah sremban ni

BajuKurung said...

huhu..

gjie: mmg gua cntrol.. tp airmate gua laju je ngalir.. tu yg gua diam..

oked: mak gua kate x baik doakan yg bukan2 kat org.. nnti dpt kt kite.. gua nk hdup lg.. uwaaa..

aisyah: thx, kate2 kamu wat kite sdar blik.. ssgguhnye dia x layak nk menghina kite mcm tu.. hurmm..

jojierox said...

aduiiyaii..kalo ko xnak doakan dia kene dmm tu..meh aku tolong ngan rela ati..bg dia kene influenza A H1N1..wheeee..dah lah..dia tu wat semak pale otak je..dah lah xsedo diri..muke cam cekodok ade hati nk maki2 anak org..meh aku lak maki dia..tgk dia bley bukak mulut lagi ke x..:D btw,i love u my best friend..don't let a jerk like that screw ur mood..okay?i will always and always support u..:)

BajuKurung said...

thx shbt aku yg sengal.. nnti ksh ko pun aku letak kt lam blog aku... huhu.. nis, klu la ko ade kt sni kn best.. leh borak2 cm dlu... uwaaaaaaaaaaaaa

[ o k e d ] said...

gua tak doakan...gua arap ank harun ngn baba tak tsedak2 gua sebot mengenai beliau..

gjiEsaLim said...

org xsedar diri tu,wat pe lu nk idop ngan dia??
klo mcm tu prangai dia..smpai bila2 pon xdaq org nk kat dia..lu je kot yg nak..so 4get it..

Rara said...

sape bdk tu mey aku terajang..huhu
ikt penglmn aku kan kin..klu dh kena maki cm tu..after kwen dia blh bt lbh teruk dr tu..ko dgrler ckp aku..

BajuKurung said...

Oked : thx utk doa lu.. gua aminkan je.. ahaks..

gjie : bkn gua nk, dlu time dia nk gua, xde lak tnjuk taring.. dh dpt pikat hati gua, cm baba lak dia wat gua.. x sgka sgt.. perkara kcik je, dia punye maki mak ai.. lu kompom akan ingat smpai mati..

Rara : iya bah.. aku tau ksh hdup ko.. dan aku jdkan sbg pengajaran cz aku dh lalui pengalaman nie.. kecewa sgt..

Anonymous said...

-the bulu's geng-

Bro, kawan aku "Mat Sabun" kosong nak apply dak. EPF & SOCSO ada...siap bagi Khairat Kematian lagi. Woi kalo dah lelaki tu bersifat Chow Yuen Fat blah je laa...bersepah lagi jantan yg nak kan ko. Ko bukan x cantik malahan comel lagi..Aperderhal...

BajuKurung said...

hakhakhak.. Bulu's, aku comel ek? ko je yg bru nk mengaku aku comel.. kwn2 lain sume dh tau.. ko jgn ar citer kt blog aku yg aku comel.. hish.. malu la..

LiYaNa.MaZLaN said...

akk, bile c anis kte muka cekodok, baru terigt kite g k.selangor dulu antar sweater dia..
hahahhaa...

yang x bley blah igt muka dak yang kte muka dia cam cekodok tu...
slumber baba je dia kan?
hahahhaa...

xD