10 September, 2009

Roti Canai Wak Luuuuuuuu!!!!

Oit kwn2.. hr nie aku berbuke kt umah boss aku.. so, xkan la aku nk melenggang je tnpa bwk ape2 mknan.. wlupun bos aku x ksh, tp aku ttp berbudi bhse.. (TM, sile beri perhatian)

Aku decide nk pg Bazaar kat Presint 2.. lam pale otak aku, nk cari Murtabak, Air Tebu & Kuih2.. Aku mmg jnis x suke nk lengah2 kt tempat org ramai.. klu dpt cr bnde yg aku nk, aku beli & trus blik.. xde maknenye nk tawaf bazaar smpai naik haji.. aku bkn jnis cm tu.. (TM, beri perhatian lg..)

Air Tebu dh beli, Kuih2 dh beli.... Haaa... Murtabak.. aku cr stall Murtabak yg boss aku kate org sntiase beratur pjg cz Murtabak tu sedap.. so, aku xnak hampakan boss aku, aku rela beratur demi membeli 3 keping Murtabak.. Kaki aku dh mule krem.. mklum ar, ai x bese diri lame2.. ahaks.. alah, ape ade hal takat berdiri takat 20 minit? ape ade hal? Aku lek je berdiri & tggu turn..

Haaaaaaa... turn aku dh smpai.. tp sblum tu, mamat depan aku nie dlu..

"Bang, Roti Canai 3" Konfiden je mamat tu mengORDER..

WTF???? ko sawan ke ape? Stall Murtabak gi cari Roti Canai pe jadah????

Aku rse nk je tepok dahi mamat depan aku nie.. pduli ape ko ensem.. TM yg mix arab+cine pun x klem dia ensem.. wlupun aku tau dia mmg x ensem!!!

note sengal : aku thn dr tgn aku MENEPOK DAHI mamat tu.. (baik kan aku? thx..)


**aku tau mamat tu dh salah sebut..

14 comments:

oked said...

tmpt gua ade je jual roti canai murtabak ngn roti bom skali

abang besi said...

sukali dia la nk order pe?lu nk mrh pedehal...lalallaaa....haa..mrh la tuh...hahha...

oked said...

sukali?same mcm sheG

she-G said...

oked : eles...ape kes oked..tuh mangkin dalam blog oidomat tu pehal gak...cam sheG gak ke?hahaha
BK : die nak makan roti canai dgn srunding tuh...hahahaha
iron : iman BK dah tak tebal la tuh..lau tak pos sah2 kene tepuk dah mamat tu...
BK balik : arap pakai sarung tgn sebelum menepuk mamat2
BK lagik : nape perhatian tuk TM jer...

BajuKurung said...

oked : klu kat stall tu ade jual skali roti canai xpe.. nie terang2 stall tu jual murtabak je..

abg besi : ha, ye la.. klu aku x dpt tepok dahi mamat tu, aku tepok dahi ko lak.. amacam??

she-G : iman ku msih teguh... tu yg x jd nk tepok tu..

she-G lg : nape TM je?? ske ati ai la.. ahaks..

[ o k e d ] said...

sheG: mangkin la kan?ooo..eje die makin ea?yg oidomat tu ape?hahahaha..sekian

bk: brader tu tak tau kot

she-G said...

ces....kene gak dgn si oked ni...ces ces ces..tak per tak per...cuba lagik

BajuKurung said...

oit2... komen x berasas..

she-G said...

kene ade asas ke?wohohoho..igt lak post si oked..love love love..bersama dr love...hahaha

TerubukMasin said...

gua dh cuba keraskn ati gua..
klu bleh tknk jgh blog lu..
gua risau lu kte gua rindu ngan lu..
realitinye mmg gua rindu..:p

tk baek lu WTF2..
dia tk reti pe2 kot..
kalau gua..
gua dh jdikkn muke dia murtabak..
cecah je kt minyak panas tu..

sekali lae gua nk merendah diri..
gua mmg tk ensem..
tpi takat lu..
gua rasa gua bleh bentes sekeras-kerasnye..
(BK,sile beri perhatian..)
gua serius..
kihkihkih..

she-G said...

wahahahaha...ai suka la...cam surat chenta lak...hahahaha...men sorok gini...hahaha

she-G said...

BK ai laik TM same laik yu la...yu dun marah2 ek..anger2 pose2...not elok la..(cina tak cakap gini...mrepek jer)
BK : sila ambil perhatian dengan berhati2 dan jantung2

abang besi said...

lalalalaa...wak lu..oo wak lu....pose tk rini?

BajuKurung said...

TM : gua leh bc ati lu.. lu akan rindu gua punye..

"gua rasa gua bleh bentes sekeras-kerasnye..
(BK,sile beri perhatian..)"

ape mksud ayat "bentes"?? gua agak lems hr nie..

she-G : xmo gosip2..

abg besi : aku pose laa.. adess