10 August, 2009

Kene Sembur.. muahaha...


Smlm aku borak2 ngan roomate lame aku.. Anis nme dia.. (sowi, pic nie je yg mmpu aku bg.. kang dia market dr aku..)

Byk yg kiteorg carutkan.. ekeke.. borak la dodol.. then, aku de bgtau la kt dia yg aku dh ade blog.. dia nmpak hepi dgn kemajuan aku.. ekeke.. Tingat la kt 1 citer nie.. citernye bgini.....

1 hari, ade sorg kwn anis nie (lelaki) ajak dia gi mnum kt area putrjaya nie.. dan dh tntu la aku follow utk melengkapkan sesi menyibuk.. hahaha.. mamat nie pun bwk kwn dia.. dh sememangnye kiteorg knl la dua2 mamat nie.. then, kiteorg pun smpai la kt tmpat yg dijanjikan.. kat kedai mamak berkembar Presint 9.. sesampe jek, msing2 order la air.. aku pun x hengat dh air ape aku order.. tp itu bkn persoalannye.. yg menjadi tumpuan adalah kwn kepada mamat yg ajak anis kuar nie.. name dia "Aus" (pidomat msti tersedak cz name same)..

Aus : Ane, air ape ade? Milo ada?

Ane (mamak) : ada (smbil gelengkan pale stail amma)

Aus : Tey ada?

Ane (mamak): ada (ulangi step kt atas)

Aus : Neskepi?

Ane (mamak) : ada (ati dh pns)

Aus : ok, bg sya "AIS KOSONG".. (ngan muke selamber)

Aku tgh mnum time nie.. ngam je air msuk lam mulut trus aku tersedak sembur kt muke Aus sbb si Aus nie order AIS KOSONG je pas tnye mcm2 jnis air.. leh cm tu? cm BABA je perangai..

note utk aku: Aku leh agak ape yg Ane nie carut kan kt dak Aus nie....

2 comments:

[ o k e d ] said...

ane tu carut ape?

BajuKurung said...

hikhik.. oked, gua lupe nk tnye kt ane tu.. gua jz agak je.. klu dia carut, kompom la dlm bhse dia.. gua lak lom fasih lg..