14 September, 2009

Elehhh!!! X heran arr...

Td time dh nk blik kje aku de YM ngan mmber aku kjap..
Lame aku x YM ngan minah sorg nie..
So, pd kengkwn blog yg add ym aku,
Meh la add.. (shekeen_oranges)
Xyah ar memalu..
Tp korg jgn lak nyesal @ kecik ati if aku x dpt nk chat2 sgt..
Aku kt ofis mmg bz sket la...
Kekadang jek dpt nk ym2 ngan kwn2..
(Oked je yg sengal slalu ggu hdup aku)

Tgh2 best ym ngan kwn aku nie,
Tetibe lak dia leh citer bab plan buke pose...
So, aku kate jwb la.. dh nk raye bru sbuk nk berbuka ngan aku..
Then dia citer, dia bnyk
**Follow BF dia berbuka ngan geng2 BF dia..
**Follow BF dia berbuka ngan kwn2 kerja..
**Follow BF dia berbuka ngan geng2 Futsal..
**Follow BF dia berbuka ngan family BF dia..

Mmg xleh blah..
Aku duk terpikir, bile lak msenye dia berbuka ngan fmily dia sendiri?
Haram aku x nmpak dia taip dia berbuka ngan fmily ke..
Berbuka ngan sanak saudara ke..
Ngan adik beradik ke..
Oit, sumpah aku x jeles la Minah oi...
Heran ape aku ko ade BF..
Ko 1st time bercinta ke?

Leh lak ajak aku berbuka, then suh aku bwk kapel..
Klu aku xde kapel @ BF aku xleh join korg la ek???

WTF ????!!!!!!

Leh blah ar..
X ikhlas ajak aku.. Cisss!!..
Pe ingat aku xleh survive if korg sbuk layan pkwe korg time berbuka nnti??
Biar je la aku mkn sorg2 kt Table tu nnti..
Ape ade hal???
Perlu ke aku cr sorg llki suh berlakon jd BF aku smate2 nk gi join korg berbuka??
Pg la MAM!!!

Huh!!! hine sgt la aku nie.. mentang2 aku xde BF!!
Aku xde BF pun, aku x ggu BF org!




Note Gedik :

(TM, gua xnak la ggu2 lu lg.. gua phm psaan siti)

17 comments:

ber_uwang said...

uh garang nye.. relex k liverpool dah menang bergaya

TerubukMasin said...

elek la BK..
sok kte buka pose sme ekk..
kalau tknk pn tkpe..
gua tk paksa..

Nota tk Gedik :
Siti gk phm perasan gua ngan lu..:p

BajuKurung said...

ber_uwang : huhu.. ye ke? aku x check lg result bola.. sjuk ati aku..

TM : nnti lu bwk siti, gua sorg2... bek gua buke pose kt umah je.. huhu.. ye la tu.. lu xtau hati ppuan cm mane..

perempuanku said...

hidup puan presiden!!!

tm;
siti tu siapakah?
mata air?
tunang?
skandalisma?

aishah_conteng_je said...

ehh...yang komen kat atas ni ashah...lupa nak sign out kaka pakai laptop tadi..hehe

she-G said...

aishah : dah name baru yer aishah...hehehe...
BK : tu la anak yang lopa donia..kapel la sakan ngko..dah kawen nnti tak besh dah..ngko tgk la..huhuhuhuhu

BajuKurung said...

Perempuanku : sye tlg jwbkan.. Siti tu gf beliau.. merangkap bakal isteri.. amin..

Aisyah : sye dh tau dh itu kamu.. hikhik.. gedik..

she-G : ye ke kak? huhu.. xyah ade kapel la nie ek? baiklah.. huhuhu

she-G said...

bukan untuk kamooo la BK..untuk kawan kamu tu..dah seme bf bf bf...bek tok sah..dah jadik suami nnti blum tntu lagik layan tip top gitu..wei..org len pun kapel gak...agak2 la crita...cam tak dak sensitiviti geng2 lansung..
(penah gak dlm stuasi gitu..wlpom ade kapel.tp tak suka nak bawak die..rimas..jumpa kawan,kawan2 dah ler...tp die ttp kena ade sbab kami sekelas sesekulah

she-G said...

Nur Ashikin Aishah Nur Hakim..ni nama penuh kamu ya?lawoooooooo....

BajuKurung said...

she-G : name kite "NUR ASHIKIN" je laaa...

oked said...

aishah nur hakim tu conteng
ezzatul akmma tanak pny plak ke?hahaha

TerubukMasin said...

perempuanku: gua rasakn dia wujud pd soalan ke-3...Sk*****!!!:p

BajuKurung said...

TM : nape ssh sgt lu nk ngaku?? klu lu ade siti pn, gua ttp suke lu.. jgn rsau..

she-G said...

woo...kacuk name ker..ni musti kes oked malas nak taip neh..perla...penat2 jer baca..hahaha
oked : nama kamu pom lawa..kire name tuh tahap2 jadik artis ar...

SCHAKEYRA said...

ler per brg ar minag tu, sume ikut bf... Takder life langsung!!

single ar masyhuk!! Boley wat apa aku suka!!

BajuKurung said...

SchaKunciRa: SINGLE IS SIMPLE.. kan2? hikhik..

LiYaNa.MaZLaN said...

betol2.. hahaha... saya setuju aje...